Wonen in 't Roadhuus

Raadhuisstraat, 9648 JV, Wildervank

Beschrijving

Wonen in 't Roadhuus !

Karakter aan de buitenzijde en comfort en sfeer aan de binnenzijde, het kan in Wildervank met deze energiezuinige appartementen in het voormalige gemeentehuis van Wildervank. Deze locatie heeft jaren dienst gedaan als een maatschappelijke rots in het Veengebied, na de samenvoeging met gemeente Veendam heeft het pand de sociale dienst gehuisvest. Nu is het tijd voor een nieuwe invulling, duurzame en betaalbare appartementen met lage energielasten !

Om deze nieuwe woonwens in te vullen, zijn de 9 appartementen allen verschillend van karakter. zo heeft de een meer interne ruimte, waarop de ander weer een eigen toegang heeft. Maar voorop staat dat de uitstraling van het pand aan de buitenzijde behouden blijft en zo het karakter van het bouwjaar 1891 behoud. De monumentale status aan de buitenzijde blijft behouden, maar de binnenzijde wordt aangepast aan huidige maatstaven, normen en woonwensen.

Bijzonder is dat ook naar de nieuwe bewoner wordt geluisterd. Zo zijn er mogelijkheden om na de koop de woning naar eigen smaak af te bouwen, of met de aannemer meer en minderwerk af te spreken als u voor comfort en gemak kiest.

Heeft u interesse in een van de appartementen, of wilt u meer informatie ontvangen. Neem dan contact op met ons kantoor om u in te schrijven op de gegadigdenlijst. U kunt uw voorkeur voor een type appartement kenbaar maken.
+ Lees meer

Omgeving

Het complex is uitstekend gelegen t.o.v. uitvalswegen naar N33 en A7, zo zijn Groningen - Assen - Delfzijl en Duitsland binnen 30 minuten te bereiken.

Wildervank beschikt over allerlei voorzieningen, zo zijn supermarkt, dokter, wijkwinkelcentrum, sportvelden en sporthal gelegen op circa 5 minuten,
Veendam beschikt over een trein-/busstation een uitgebreid winkelassortiment, theater/cultuurcentrum van Beresteijn en is op ca 10 minuten gelegen. Maar ook recreatiegebied Borgerswold is met fiets of met een heerlijke wandeling goed te bereiken.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Woonoppervlakte 52-119 m²
Aantal woningen 9
Datums
Start bouw De verbouwing is begonnen ! Medio februari 2024 zijn we gestart met het renoveren en verduurzamen van het complex.
Start oplevering De verwachte oplevering zal in het voorjaar van 2025 plaats vinden (2e kwartaal 2025)
+ Lees meer