Te koop: Groeveweg, 9682 RP Oostwold

€ 43.800,- k.k.

Beschrijving

NATUUR
Natuur is overal aanwezig in Blauwestad. Rietkragen, moeras, bosschages, ruige vegetatie, wilgen - en elzenhagen en akkerland. Met inbegrip van het Oldambtmeer en de bestaande natuurgebieden ligt Blauwestad in een natuurgebied van bijna 2.000 hectare. Een paradijs voor plant en dier, maar zeker ook voor de mens. Bezoek ook eens het landgoed Ennemaborgh, natuurgebied Reiderwolde of De Tjamme.

REIDERWOLDE
In dit 200 hectare grote natuurgebied grenzend aan het Oldambtmeer zijn vele fiets- en wandelpaden en een ruiterpad aangelegd, en er staan overal fruitbomen waarvan geplukt mag worden. Het landschap wordt gekenmerkt door een markante stuwwal, een drumlin, en een grote rode uitkijktoren.
Een amfitheater met de steenrode uitkijktoren en een natuurbegraafplaats verdiepen het belang van deze plek voor reizigers en omwonenden.

Bestemming:
Op deze kavel rust momenteel geen woonbestemming, mogelijk in het nieuwe bestemming in de toekomst kan dit wederom veranderen. Momenteel kan deze kavel gebruikt worden als extra tuingrond, indien u reeds woonachtig bent in dit gebied, maar ruimte te kort hebt. Of wellicht heeft u een paard en wilt u deze dicht bij huis laten grazen. Kortom, mogelijkheden genoeg.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05897
Koopsom € 43.800,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 23 september 2020
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 3.920 m²
Locatie
Ligging Aan rustige weg
Beschutte ligging
Vrij uitzicht
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond
Neem contact met mij op
Sluiten

Recent bekeken