Beschrijving

Starters opgelet! Nieuw in de verkoop hebben wij deze gezellige twee-onder-een-kapwoning met vrijstaande houten berging, gelegen aan de Boven Dwarsdiep 2 te Veendam. De woning is gelegen aan een rustige weg met voldoende parkeerplekken voor de deur. In de directe omgeving bevinden zich vele voorzieningen waaronder een supermarkt, het openbaar vervoer (trein- en busstation), meerdere (basis)scholen en verschillende sportvoorzieningen. De ligging ten opzichte van verschillende uitvalswegen is uitstekend; binnen 30 autominuten bent u in Assen of Groningen!

Je komt binnen in de hal (circa 5 m²). Hier bevindt zich de meterkast, de toegang tot zowel de woon- en eetkamer en de trapopgang naar de verdieping. De hal is voorzien van een laminaatvloer. Onder de hal vind je de kelder (circa 4 m²). De woonkamer (circa 11 m²), welke zich bevindt aan de voorzijde van de woning, beschikt over een erker, een gashaard en een laminaatvloer. De gezellige eetkamer (circa 15 m²) is eveneens voorzien van een gashaard en een laminaatvloer. Aansluitend kom je in de uitbouw waar zich de keuken, toilet en douche bevinden. De keuken (circa 6 m²) beschikt over een enkele spoelbak, 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, de geiser en een wasmachineaansluiting. Het toilet (circa 1 m²) is voorzien van een staand closet. Naast het toilet vind je de douche (circa 1 m²). 

Op de verdieping zijn een overloop en twee slaapkamers aanwezig. De overloop is voorzien van een laminaatvloer en een dakkapel waardoor er sprake is van veel natuurlijk lichtinval. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning (circa 8 m²) is voorzien van een ingebouwde (kleding)kast en een laminaatvloer. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning (circa 6 m²) beschikt over een dakkapel en een laminaatvloer. 

De diepe achtertuin (circa 115 m²) is gelegen op het Noorden, grotendeels bestraat en daardoor onderhoudsarm. Je kunt er meerdere zitplekjes creëren. Verder is er een vrijstaande houten (fietsen)berging aanwezig (circa 8 m²). 

Is dit jouw ideale starterswoning? Plan dan nu telefonisch of per mail je bezichtigingsafspraak met het kantoor van Ommeland Makelaardij en Assurantiën!

Indeling

Hal, circa 5 m², v.v. meterkast, toegang tot woon- en eetkamer en trapopgang naar eerste verdieping. 
Woonkamer, circa 11 m², v.v. erker, gashaard en laminaatvloer. 
Eetkamer, circa 15 m², v.v. gashaard en laminaatvloer. 
Keuken, circa 6 m², v.v. enkele spoelbak, gaskookplaat met afzuigkap en wasmachineaansluiting. 
Toilet, circa 1 m², v.v. (staand) closet. 
Douchecel, circa 1 m², v.v. douche. 

Diversen:
Kelder (onder de hal), circa 4 m². 
Vrijstaande houten berging, circa 8 m².

Eerste verdieping

Overloop, circa 6 m², v.v. dakkapel en laminaatvloer. 
1e slaapkamer, circa 8 m², v.v. inbouwkast en laminaatvloer. 
2e slaapkamer, circa 6 m², v.v. dakkapel en laminaatvloer.

Tuin

Achtertuin, circa 115 m², grotendeels bestraat en gelegen op het Noorden.

Bijzonderheden

* Gelegen nabij een winkelplein, openbaar vervoer, scholen en uitvalswegen. 
* Er zijn voldoende (openbare) parkeergelegenheden aanwezig voor de deur. 
* De woning beschikt over een onderhoudsarme achtertuin (115 m²). 
* De woning is grotendeels v.v. dubbelglas (m.u.v. eetkamer en keuken).
* Mogelijkheden om naar eigen smaak te moderniseren. 
* De woning beschikt over energielabel G.

Kenmerken