Beschrijving

Bent u op zoek naar een SEMI-Bungalow? Op fraaie locatie  in de wijk "Sorghvliet" ligt deze ruime vrijstaande woning met garage, carport en eigen oprit.   De woning is in de loop der tijd uitgebouwd en voorzien van een extra dakkapel. Ook zijn er zonnepanelen aangelegd en is de woning deels voorzien van vloerverwarming. 
Dit object kenmerkt zich door een zeer royale woonkamer van maar liefst 63 m² met schuifpui naar de tuin. Ook een ruime slaapkamer en badkamer zijn beneden gesitueerd.  De Keukenopstelling is licht van kleurstelling en heeft een open toegang tot de bijkeuken, alwaar de aansluiting van de wasautomaat zijn gecreëerd. Op de verdieping zijn 4 slaapkamers te vinden met voldoende bergruimte.  Door de extra dakkapel is er op de overloop veel lichtinval ontstaan en gezorgd voor extra ruimte. Buitenom is naast de aangebouwde verlengde garage, eveneens een carport gesitueerd, die door zijn extra hoogte geschikt is voor de caravan of camper.
Kortom deze fraaie ruime woning heeft met zijn royale ruimtes voldoende mogelijkheid voor bijvoorbeeld werk aan huis, senioren of gezinsbewoning. 

De woning wordt voor de helft omringd door de fraai aangelegde achtertuin (circa 188 m²) welke grotendeels gelegen is op het zonnige Zuiden. De achtertuin is voorzien van een net onderhouden gazon en onder meer ingericht met een vrijstaande houten verhoogde Carport en een bestraat terras . De tuin aan de voorzijde is ingericht als siertuin. 

In de omgeving vind u onder andere een overdekt winkelcentrum met supermarkt en cafetaria. Ook een kinderdagopvang, sportgelegenheid, Chinees Restaurant en huisarts zijn op loopafstand te bereiken.  Het  "Borgerswold", is eveneens nabij alwaar u uren kunt recreëren.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze woning? Plan dan nu uw bezichtigingsafspraak met één van de makelaars van Ommeland Makelaardij en Assurantiën. U bent van harte welkom!

Indeling

Hal met plavuizen, meterkast en trapopgang.
Vrijhangend Toilet met fontein.
Woonkamer, 63 m² met inbouwkast, plavuizen, open haard en schuifpui naar de tuin.
Slaapkamer, 14 m² met schroten plafond.
Badkamer, 6 m² voorzien van dubbele wastafelmeubel, inloopdouche met thermostaatkraan.
Keuken, 9 m² met lichte inbouwkeuken v.v. inbouwapparatuur en plavuisvloer.
Bijkeuken, 8 m² met aansluiting WA en 2 bergkasten.
Garage, 3 x 9 m.
Carport, 3.2 x 7.1 m.

Eerste verdieping

Overloop.
Slaapkamer, 24,4 m² met wastafel, knieschotruimte 
Slaapkamer, 13 m² met bergruimte en rolluik.
Slaapkamer, 12 m² met  vaste kasten en bergruimte.
Slaapkamer, 5,4 m²

Tuin

Tuin voor, 134 m² op het NoordOosten inclusief ruime oprit.
Zijtuin, 39 m² op het Oosten.
Achtertuin 188 m² op het Zuiden.
Carport, 3.2 x 7.1 alwaar u uw caravan/camper met gemak kunt stallen op eigen terrein.

Bijzonderheden

- De woning heeft een zij-uitbouw, waardoor er een royale woonkamer is ontstaan.
- Badkamer en slaapkamer beneden.
- Er zijn maar liefst 6 Zonnepanelen geïnstalleerd.
- CV-Combiketel, bj. 2021
- Door de extra dakkapel op de 1e verdieping is er zowel bij de slaapkamer alsmede bij de overloop extra ruimte ontstaan.
- zonnescherm aan de achterzijde.
- Op de verdieping is een extra rolluik geplaatst.
- In 1996 is de woning voorzien van nieuwe geglazuurde dakpannen.

Kenmerken