Beschrijving

RUIME VRIJSTAANDE EN LEVENSLOOPBESTENDIGE WONING MET OPRIT EN GARAGE GELEGEN AAN 'LANDSKANT' DUS AAN HET WATER!

Nieuw in de verkoop! Sfeervolle en levensloopbestendige woning gevestigd aan de Bareveldkade 6 te Wildervank. De woning is gelegen aan een doodlopend straatje langs het vis-/en vaarwater het Oosterdiep. Wildervank is een kindvriendelijk lintdorp behorende bij de Gemeente Veendam. Het dorp beschikt over een supermarkt, sporthal, huisarts en basisschool. De nabijgelegen plaats Veendam beschikt over een divers aanbod aan winkels, een treinstation. De goede auto(snel)wegverbinding met Groningen en Assen is nabij gelegen (beide circa 25 minuten rijden). 

De woning beschikt op begane grond over een ruime hal en biedt u toegang tot de ruime woonkeuken (21 m²) welke voorzien is van een gasfornuis, een en een halve spoelbak, vaatwasser en plavuizen. De sfeervolle woonkamer (39 m²) beschikt over grote raampartijen aan de voor- en zijkant van de woning en een laminaatvloer, hierdoor heeft u een prima zicht over het Oosterdiep. De ruime slaapkamer (15 m²) op de begane grond is eveneens voorzien van een laminaatvloer. De naastgelegen badkamer (6 m²) beschikt over een hoekbad, wastafelmeubel, toilet, designradiator en plavuizen.

Middels de hal is ook de tweede woonruimte op de begane grond te bereiken. De tweede woonruimte beschikt over een woonkamer (44 m²) welke voorzien is van een keukenblok met enkele spoelbak, een pelletkachel en openslaande deuren. Daarnaast beschikt de extra woonruimte over een slaapkamer (12 m²) en een badkamer (6 m²) welke voorzien is van een ligbad met douche, wastafel en toilet.

Via de trap in de hal bereikt u de bovenverdieping. De bovenverdieping biedt ruimte aan een overloop met hobbyruimte, een inpandige berging en drie slaapkamers (29 m², 7 m² en 7 m²). 

De ruime achtertuin is gelegen op het Oosten en beschikt over twee overkappingen waar u vanaf het voorjaar heerlijk kunt zitten. Verder beschikt de achtertuin over een stenen berging, een houten tuinhuis/blokhut, een zonneterras en veel groen. De zijtuin, gelegen op het Zuiden, is gedeeltelijk ingericht als oprit en gedeeltelijk als terras en verleent u daarnaast toegang tot de vrijstaande stenen garage. 

Kortom, een levensloopbestendige woning op een prachtige plek, met mogelijkheden om naar eigen smaak te moderniseren. Wilt u de woning komen bekijken? Plan dan een bezichtigingsafspraak met het kantoor van Ommeland Makelaardij en Assurantiën.

Indeling

Entree, 9 m², v.v. kunststof kozijnen en plavuizen.
Woonkamer, 39 m², v.v. en laminaatvloer.
Woonkeuken, 21 m², v.v. gasfornuis, enkele spoelbak, vaatwasser, kunststof kozijnen en plavuizen.
1e slaapkamer, 15 m², v.v. laminaatvloer. 
Badkamer, 6 m², v.v. inloopdouche, hoekligbad, wastafelmeubel, toilet, designradiator en plavuizen.

Extra woonruimte:
Woonkamer, 44 m², v.v. keukenblok met spoelbak, pelletkachel en schuifpui.
Hal, circa 6 m².
Slaapkamer, 12m². 
Badkamer, 6 m², v.v. ligbad met douche, wastafel, toilet.

Diversen:
Vrijstaand houten tuinhuis/blokhut.
Vrijstaande houten garage.

Eerste verdieping

Overloop met hobbyruimte, 18 m², v.v. inpandige berging.
2e slaapkamer, 29 m².
3e slaapkamer, 7 m².
4e slaapkamer, 7 m².

Tuin

Achtertuin, 547 m², gelegen op het Oosten.
Zijtuin, 110 m², gelegen op het Zuiden en ingericht als oprit.
Zijtuin, 82 m², gelegen op het Noorden en volledig bestraat.
Voortuin, circa 8 m², ingericht als siertuin.

Bijzonderheden

* Vrijstaande woning gelegen op een ruime kavel
* Veel woonruimte op de begane grond
* Levensloopbestendig wonen, tevens geschikt voor mantelzorg
* Vrij zicht over het vis-/vaarwater
* Ruime achtertuin (547 m²) op het Oosten
* Aan de achterzijde grenzend aan landerijen
* Snelle aanvaarding mogelijk

Kenmerken