Beschrijving

Nieuw in de verkoop hebben wij deze Half-vrijstaande woning met schuur en overkapping gelegen aan de Sportterreinstraat 170 in Wildervank. Deze woning is uitgebouwd op begane grond en verdieping, waardoor er veel woonoppervlakte is ontstaan. De badkamer en keuken zijn reeds gemoderniseerd maar er zijn nog ruimtes welke aandacht nodig hebben. De ligging van de woning is aan een rustige weg langs het Westerdiep met vrij uitzicht en op loopafstand van sportvelden, supermarkt en basisscholen. 

Op de begane grond heeft de woning een Z-vormige woonkamer met half open keuken welke geplaatst is in 2014 en voorzien is van een inbouwkeuken met 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koelkast. Op de begane grond tref je eveneens de badkamer aan, welke vernieuwd is in 2019. De moderne badkamer is voorzien van plavuizen, een inloopdouche, ligbad en wastafelmeubel. Middels de bijkeuken welke voorzien is van plavuizen, cv-ketel en wasmachine- en wasdrogeraansluiting, is de achtertuin te bereiken. De eerste verdieping biedt ruimte aan een overloop met inbouwkast en drie slaapkamers met laminaatvloer. De achtertuin, welke gelegen is op het Oosten, is grotendeels bestraat en is daarnaast voorzien van een vrijstaande houten schuur met overkapping.

In de nabije omgeving treft u alle benodigde dagelijkse voorzieningen zoals een supermarkt, een divers aanbod van winkels, meerdere (basis)scholen en verschillende sportfaciliteiten waaronder voetbal, atletiek, basketbal en handbal. Wildervank heeft een goede (auto)verbinding met Groningen en Assen (beide circa 25 minuten rijden). Vanaf het trein-/busstation Veendam kun je de trein nemen naar Groningen, of de bus naar Assen, Winschoten of Emmen.

Wilt u deze woning komen bezichtigen? Maak dan nu je afspraak met de makelaars van Ommeland Makelaardij en Assurantiën.

Indeling

Hal, ca. 2m², v.v. meterkast
Woonkamer, Z-vorm, 26.8 m² met inbouwkast en kelderkast.
Half open keuken, 6.4 m², v.v. inbouwkeuken met 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koelkast.
Separaat toilet.
Badkamer, 5.8 m², v.v. plavuizen, inloopdouche, ligbad en wastafelmeubel.
Bijkeuken, 4,5m², v.v. opstelling combiketel, wasmachine- en wasdrogeraansluiting.

Diversen: 
Houten vrijstaande schuur ( 25 m²) met overkapping (19 m²).

Eerste verdieping

Overloop, 5m², v.v. laminaatvloer en inbouwkast.
1e slaapkamer, 12m², v.v. laminaatvloer.
2e slaapkamer, 11m², v.v. laminaatvloer.
3e slaapkamer, 5,5m², v.v. dakkapel en laminaatvloer.

Tuin

Achtertuin, 158 m² gelegen op het Oosten, 30 meter lang, gedeeltelijk bestraat en voorzien van vrijstaande houten schuur (25 m²) en overkapping (19 m²).

Bijzonderheden

* 10 zonnepanelen gericht op het Zuiden
* Luxe badkamer op de begane grond
* Uitbouw gerealiseerd op begane grond en verdieping
* 3 prima slaapkamers op de verdieping
* Diepe tuin 30 meter lang
* Vrijstaande grote schuur met overkapping
* De woning heeft nog een aantal afwerkpunten.

Kenmerken